General

A New Start…

Heippa !

Viimeisimmästä postauksesta onkin jo aikaa, samalla myös vanha blogi ja blogialusta ovat muuttuneet, kuten varmasti olette jo huomanneet. Näin valmistumisen kynnyksellä päätin muuttaa “hieman” blogiani ja alkaa kirjoittamaan elämästäni ja kuulumisistani hieman enemmän. Sen vuoksi myös tämä uusi blogialusta tuntui luontevalta vaihtelulta siihen vanhaan. Mutta ei tarvitse huolestua, en ole poistanut vanhoja matkustustekstejäni ja ne löytyvätkin täältä.

Niille, jotka alkavat lukemaan blogiani vasta nyt, hieman tietoja minusta.

1e0d7-img_20160929_094609
minä =)

Eli olen 26-vuotias, Vantaalla asuva Sini.

Perheeseeni kuuluu vanhempien lisäksi veli, kaksi ehkäpä maailman itsepäisintä mäyräkoiraa, sekä itseäni vanhempi, ensi vuonna 30 vuotta täyttävä kilpikonna. Lisäksi elämääni rikastuttaa ystävieni lisäksi saksalainen poikaystävä David, joka tällä hetkellä tekee opiskeluihinsa liittyvää työharjoittelua Kööpenhaminassa, Tanskassa.

Olen juuri valmistumassa (vihdoinkin) Haaga-Heliasta Matkailun liikkeenjohdon restonomiksi ja matkailun opintojen ohella erikoistuin Aviation Managementiin, eli ilmailuala kiinnostaa ja on tulevaisuuden työpaikka noin 99% todennäköisyydellä. Se, mitä ilmailualalla haluaisin työkseni tehdä on vielä mietinnässä, mutta alana se on sellainen, mihin näen itseni kuuluvan ja eläkeikään asti siellä työskentelevän… Lisää opinnoistani ja erikoistumisesta tulen kertomaan myöhemmin omassa postauksessa.. 🙂

Tällä hetkellä työskentelen eräässä pienessä muodin pop up liikkeessä Sellossa, Leppävaarassa. Kauneudesta ja muodista kiinnostuneelle, tällaisessa pop upissa työskenteleminen ei ehkä ole se kaikkein järkevin paikka, haluaisin meinaan antaa kodin miltein puolille Furlan ja Michael Korsin laukuista, joita meillä on myynnissä.. Työpestini kuitenkin päättyy tammikuun puolivälissä kun kauppamme sulkeutuu, mutta tämä sopii hyvin, koska olen lähdössä Davidin kanssa helmikuuksi Aasiaa kiertelemään 🙂

Rakastan matkailua; uusien ihmisten, kulttuurien ja paikkojen näkemistä ja mieluiten matkustan jonnekin, missä ei ole turisteja niin paljoa. Olen aina tykännyt matkustelusta, mutta kipinä nähdä kaikki maailman kolkat sain vasta ensimmäisen työharjoitteluni kautta. Sitä ennen en kokenut tarpeelliseksi istua lentokoneessa 10 tuntia päästäkseni rannalle löhöämään, kun sen voi tehdä lähempänäkin. Koska poikaystäväni asuu ulkomailla, tulee tässäkin blogissa olemaan paljon matkustelusta postauksia, laskeskelin tuossa yhtenä iltana, että tänä vuonna on ainakin tullut matkusteltua säännöllisen epäsäännöllisesti noin kerran kuussa jonnekin päin Eurooppaa viikonloppumatkalle poikaystäväni kanssa.

Matkustelun lisäksi rakastan ruuanlaittoa ja erityisesti leipomista 😛 Nautin hyvästä ruuasta viinin kera hyvässä seurassa. Enemmän tykkään tehdä hyvää ruokaa ystävilleni kotona, jossa on yleisimmin rennompi tunnelma kuin ravintoloissa, mutta ulkonakin tulee melko usein käytyä. Erilaiset kakut ja makeat ovat bravuurini (ainakin perhepiirissä) ja tykkään hieman kokeilla uusia juttuja leipoessa, en ihan mene aina reseptien mukaan, vaan saatan soveltaa sen mukaan mitä tarvikkeita kotoa sattuu löytymään…

Toisaalta olen myös ikuinen laihduttaja, joka ei ole yrityksistää huolimatta onnistunut projekteissaan. Olen aina ollut sellainen tässä heti mulle kaikki -henkinen ja asettanut itselleni liian kovia tavoitteita liian lyhyeen aikaan, joten ei ihmekään ettei mikään ole pidemmän päälle onnistunut. Pikkuhiljaa olen alkanut olemaan itselleni enemmän armollinen ja hyvinvointi pidemmän aikavälin (loppuelämän) tavoitteella on noussut tärkeämmäksi kuin tulosten saaminen ja niiden näkyminen samantien. Haluan laihtua ja löytää ne terveelliset elämäntavat, mutta en tehdä sitä verenmaku suussa ja heti lopettaen kun tuloksia ei synny. Näiden kahden, hyvän ruuan ja leipomisen sekä laihduttamisen, yhdistelmä on yleisimmin melko tuhoontuomittu juttu. Kuitenkin blogissa haluan kertoa kuinka se minulta tulee sujumaan, vai tuleeko sittenkään.

Blogissa tulen kirjoittelemaan ihan normaalista elämästäni ja minua kiinnostavista asioista, kuten matkustelusta, ruuanlaitosta, sisustamisesta, kauneudesta, hyvinvoinnista ja laihduttamisesta sekä valokuvauksesta mitä nyt ikinä mieleen juolahtaakaan.

Minulle saa myös ehdotella aiheita, mistä haluaisitte lukea 🙂

Tervetuloa mukaan blogimatkalleni!

Leave a comment